Avangrade Solutions Zrt.

A társaságot kiemelkedő vezetői és tanácsadói tapasztalatokkal rendelkező szakemberek alapították azzal a céllal, hogy a megbízókkal szoros együttműködésben végzett tanácsadói és üzletfejlesztői munkával vigyen új lendületet partnerei kereskedelmi és szervezeti működésébe.

Célunk, hogy a magas szintű technológiai tudás és szakmai tapasztalat képviselete mellett korszerű, rugalmas, megbízható informatikai szolgáltatásokat biztosítsunk ügyfeleinknek.

Társaságunk élenjáró az agilis módszertanok felhasználásában. Ezen módszertanok nagy tapasztalatú alkalmazásával, olyan különbséget tudunk képviselni a piacon, amely nagyságrendekkel feljavítja az informatika projektek hatékonyságát. Partnereink alacsonyabb költségek és gyorsabb megvalósulás mellett azt a végeredményt kapják, amire valóban szükségük van, ezzel valódi értéket létrehozva számukra.

Társaságunk úgy kínál megoldást az informatikai projektekkel kapcsolatos leggyakoribb  problémákra, hogy a piac és alkalmazott technológiák ismerete párosul az üzleti szemlélettel, a kreativitással és agilitással. Mindez egy integrálható, piaci környezetbe ültethető professzionális termékfejlesztő csapatot garantál Önnek.

Az avangrade módszertan

A szoftverfejlesztés sokszor rapid döntéshozatalt és rugalmas projektszemléletet kíván meg. A projekt folyamatában felmerülő környezeti és egyéb körülmények változásához történő rugalmas alkalmazkodás a projekt sikerének fontos tényezője. Az elmúlt években egyre kiforrottabbá váltak az úgynevezett agilis szoftverfejlesztési modellek. Társaságunk a SCRUM módszer mellett tette le voksát, és alkalmazza azt sikerrel különböző fejlesztési projektjeiben.
A módszertan alkalmazása lehetővé teszi a biztonságos projekt-ütemezést, határidők tartását, a maximalizált üzleti érték előállítását, üzleti érték mentén történő fókusz meghatározást. A folyamatos kommunikáció és visszacsatolás révén rugalmas alkalmazkodás tesz lehetővé a változó körülményekhez.

SCRUM csapat sikerének elsődleges forrása az ügyfél elégedettsége, mely igazi motivációt jelent a projekt kivitelezés teljes időszakában.