• Zentai Péter

  Position: Elnök-igazgató, üzleti elemző

  Linkedin adatlap

  Péter több hazai informatikai vállalatban vállalt kiemelkedő szerepet (Ivy Magyarország Kft, Sense/Net Zrt.), ahol több, mint 100 informatikai fejlesztési projektben vett részt. Jelenlegi feladata a termékfejlesztés koncepcionális és stratégiai tervezése.

  Hitvallása, hogy a sikeres vállalat kulcsa a kollegák ügyfél-központú gondolkodása és minőségi munkavégzése. Péter szabadidejében könyveket olvas és összetett stratégiai játékokkal játszik.

 • Battancs Hajnalka

  Position: Projektvezető, vezető tanácsadó

  Linkedin adatlap

  Hajnalka a 10 éves projektvezető tapasztalatára nagyvállalati webes projektek koordinálása során tett szert. Pénzügyi és gazadasági ismeretei mellett információs architektúrák tervezésében is kimagasló jártassággal rendelkezik. Hajnalka jelenlegi fő tevékenysége a pénzügyi koordiánáció, termékekre épülő referencia-megoldások kijelölése, a vállalat és a termékek online kommunikációs stratégia-alkotása köré csoportosulnak. 

 • Bónay Róbert

  Position: Nagyvállalati szolgáltatások üzletág igazgató

  Linkedin adatlap

  Róbert az üzletág vezetése mellett projekt-koordinátorként és tanácsadóként vesz részt az Avangrade termékeinek és projektjeinek megvalósításában. Fejlesztői múltjának köszönhetően az üzleti és technológiai követelmények elemzésében egyaránt kiveszi a részét. Ha az időjárás engedi, hegyi motoros túrákon vesz részt.

 • Nochta Péter

  Position: Fejlesztési igazgató, MCPD

  Linkedin adatlap

  Péter veterán .NET fejlesztő. Az ő és az általa koordinált fejlesztőcsapatok munkájának eredménye több nagyvállalati portál és back-end rendszer, fő területe a nagy terhelésű és magas rendelkezésre állású rendszerek tervezése és fejlesztése. Péter kiemelkedő szerepet tölt be a termékfejlesztő csapat koordinálásában, a magas szakmai minőséggel és igényességgel készített termékek kivitelezésében.

  Szabadidejét két gyermeke nevelésével, új technológiák megismerésével és evangelizálásával tölti.

 • Borza Viktor

  Position: Vezető fejlesztő

  Viktor kezdtek óta a csapat oszlopos tagja. Több éves tapasztalattal rendelkezik webfejlesztés területén, különösen kiemelhető ASP .NET és Javascript tudása. Manapság már a HTML5-ös fejlesztésekben is képbe került.

 • Lázár Viktor

  Position: Fejlesztő, Javascript Guru

  Viktor régóta foglalkozik már webfejlesztéssel, nagy mestere a Javascriptnek. Kifejezetten nagy tapasztalata van a HTML5-s fejlesztésben és írt már igen komoly játékokat is Javascriptben.