Mobil webalkalmazások fejlesztése

Készüljön fel a jövő évre!

A Morgan Stanley Research előrejelzése szerint 2013-ban a mobileszközről való böngészés elterjedtebb lesz az asztali PC-n való internetes tartalom olvasásnál. A mobil webalkalmazások 2012-ben már nem a jövőt, hanem a jelent képviselik, Vállalata okostelefonokra (és más mobil eszközökre)  optimalizált jelenléte elengedhetetlen a mai marketing és PR-elvárások mellett. Az Avangrade felkészült munkatársai segítenek az ön üzleti igényeinek legmegfelelőbb mobil webalkalmazást a legmegfelelőbb technológiával kidolgozni.

 
 

Tények a mobil webalkalmazások mellett:

  • Az elmúlt három évben (2008 és 2011 között) a Facebook látogatottságának megoszlásában a mobil eszközök 1%-ról 33%-os részesedést szereztek, a Twitter esetében pedig a 2011-ben az oldallekérések 55%-a mobil eszközről érkezett. (forrás: Pandora)
  • A mobileszközről kezdeményezett Google keresések aránya 2011-ben a megelőző évhest képest négyszeresére nőtt (forrás: Google Inc.)
  • 2010-ben a mobil alkalmazásokból és mobil hirdetésekből származó bevétel világszinten 5milliárd USD, 2011-ben ez már 12milliárd dollár (forrás: Gartner)
  • A mobileszközről kezdeményezett eBay vásárlások 2009-ben 1milliárd USD-t tettek ki, ugyanez 2011-ben már 4milliárt USD (forrás: eBay)
  • A comScore Media  Metrix felmérése szerint az USA-ban már 2011 júniusa óta  az emberek havi szinten több időt töltenek közösségi oldalak olvásával, mint hagyományos portál-tartalmak böngészésével

 

Miért a hibrid technológia?

Társaságunk a mobil fejlesztések tekintetében az ún. „Hibrid alkalmazások” fejlesztése mellett tette le voksát. Ez azt jelenti, hogy fejlesztési terveink középpontjában a cross-platform és cross-device megoldások állnak, az egyedi platformokra fejlesztett önálló alkalmazásokkal szemben.

A Hibrid alkalmazás fejlesztési koncepció lényege, hogy új technológiai szabványokra alapozva egyaránt képes kiszolgálni a webes (böngésző alapú) és a mobil (tablet, vagy okos telefon alapú) eszközök által támasztott követelményeket. Hisszük hogy a Hibrid alkalmazások hamarosan olyan átfogó megoldást jelentenek majd, amely költséghatékony és úgy képes megfelelni a felhasználói elvárásoknak, hogy nem növeli többszörösére a fejlesztés, üzemeltetés és infrastruktúra kiadásait

Lehet versenytársai már ön előtt járnak? Ha nem, akkor miért ne járna ön a versánytársai előtt?

 

Lépjen kapcsolatba velünk, ismerje meg módszereinket. Alakítsuk együtt mobil stratégiáját!

Tekintse meg mobil referenciáinkat.