Tanácsadás és minőségbiztosítás

Társaságunk úgy kínál megoldást az informatikai projektekkel kapcsolatos leggyakoribb problémákra, hogy a piac és alkalmazott technológiák ismerete párosul a kreativitással, így egy integrálható, piaci környezetbe ültethető termékfejlesztő csapatot garantálunk Önnek.

Tanácsadóink nem gondolkoznak az ügyfél helyett, de felismerik igényeit, segítenek megfogalmazni céljait, megalkotják az elérésükhöz vezető stratégiát és megtervezik az alkalmazandó eszközöket.

Vegye igénybe bizalommal tanácsadói szolgáltatásunkat a szoftverfejlesztési vagy szoftverbevezetési projekt bármely fázisában, kollegáink több mint 100 projekt tapasztalata alapján segít vállalatát.

Üzleti folyamat-elemzés, technológiai elemzés és tervezés a pre-sales fázisbanVonja be az Avangrade Solutionst a az ajánlatkérési szakasz előtt! Segítünk felmérni a szoftver követelményeit és üzleti folyamatokat, elkészítjük a kiírás, ajánlatkérés műszaki mellékletét, segítünk a követelményeknek leginkább megfelelő ajánlatot kiválasztani. A sikeres projekt elengedhetetlen feltétele, hogy a megfelelő és kellően letiszított funkciókra szerződjön.

Követelmény-elemzés, technológiai tanácsadás és minőségbiztosítás a fejlesztési fázisbanMinden megrendelő rémálma, hogy a szerződés aláírása után hosszú hónapokkal részt vesz az elkészült szoftver ünnepélyes bemutatóján, de a végtermék első ránézésre is eltér attól, ami támogatná vállalata üzleti folyamatait vagy kiszolgálná a végfelhasználói igényeket.

A fejlesztési fázisban tanácsadóink szorosan együttműködnek vállalatával és a kivitelezővel, garantálják a követelmények és a munkadarabok folyamatos harmóniáját. Legyen szó portál megoldásról, rendszer-integrációról vagy e-commerce megoldásról, harmadik félként segítjük a dinamikus kivitelezést a kockázatok minimalizálásával, best practice-ek, know-how-k és ipari standard-ok evangelizálásával.